ÇOCUKLAR ARILARIN ÖNEMİNİ ANLADI
Eklenme : 17.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇOCUKLAR ARILARIN ÖNEMİNİ ANLADI

Çine Atatürk İlkokulu 3/B sınıfı öğrencileri Tema Vakfının okullarda uyguladığı Eğitim programları içeriğinde olan “Arılar Varsa Yarınlar Var” projesi kapsamında Türkiye’nin ilk arıcılık müzesi olan Çine Arıcılık Müzesini ziyaret etti.

Sınıf Öğretmeni Filiz Kızıl sınıf olarak “Arılar Varsa Yarınlar Var “projesine katıldıklarını, Balparmak sponsorluğunda Tema Vakfının öğrencilere arıların yaşamlarını anlatan dergi, boyama, çıkartma, poster gibi materyaller gönderdiğini, sınıfta ise arı konulu slayt, sunum ve filmlerin izlendiğini söyledi. Çocuklar proje sayesinde dünyamızda yaşayan tüm canlılar için arıların ne kadar önemli olduğunu eğlenerek öğrendi.

Filiz Kızıl, “Projemizi ilçemizde uygulayan Tema Vakfı İlçe Temsilcisi Hicabi Solak'a ve müze ziyaretimiz sırasında öğrencilere arılar ve müze hakkında bilgiler veren Hasan Basri Çalışkan'a çok teşekkür ederim” dedi.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine arı bal

Yazılım EMA