ÇOCUĞUN BABASI KONUŞTU YAŞADIKLARINI ANLATTI
Eklenme : 05.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇOCUĞUN BABASI KONUŞTU YAŞADIKLARINI ANLATTI

Çine'de yaşayan ve çocuğuna kuduz aşısı bulamadığını iddia eden Osman Karaca yaşadıklarını anlattı.



Çine'de yaşayan ve sokak köpeği tarafından çocuğunun ısırılmasının ardından hastanede aşı bulamadıkları iddiasında bulunan Osman Karaca, yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: Bilindiği üzere 6 gün önce oğlumu köpek ısırdı. İlk aşımızı Aydın'da hastanede bulduk. Sonraki aşılar için başka aşı yok dediler. Çine Devlet Hastanesine kuduz aşısı için gittiğimizde acildeki personel aşı olmadığını belirtti. Bunun üzerine tekrar yaşadığımız şok ile Aydın Devlet Hastanesi'ne gittik. Ne yazık ki orda da aşının olmadığını daha öncede söylediklerini belirtiler. Nazilli, Yatağan, Muğla, Bodrum hastanelerine gittik yok. Akabinde sabaha karşı çaresiz bi şekilde köyümüze geri döndük. 

ÖNCE İSYAN ETTİ SONRA AŞI TEMİN EDENLERE TEŞEKKÜR ETTİ
Sabahına Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş'ı aradık. Tamam araştıralım geri dönüş yapacağız dedi. Tayfun başkana da ulaştım. Başkana durumu anlattım. Oda sağolsun bi yerleri aradı bir sonraki sabah aşının Isparta'da bir hastanede var olduğunu orayla iletişime geçmemi istedi. Ardından Mustafa Savaş'ın sekreteri olduğunu söyleyen Aydan Hanım diye biri aradı. Aşınızı gün içinde bir şekilde temin edip göndereceğiz araştırıyor arkadaşlar bekleyin dedi ve 3 - 4 saat sonra akşam saatlerinde Aydın İl Sağlık Müdürü arayıp aşınız geldi dedi. Hemen arabaya binip oğlum ile Aydın Devlet Hastanesi'ne gittik. Tekrar aşı yok dediler. Sinirle dedim siz dalgamı geçiyorsunuz Aydın İl Sağlık Müdürü beni aradı aşınız geldi gelin yaptırın dedi diye söylemde bulundum. Bunun üzerine personel dediki o kişi sizmiydiniz pardon evet aşı sadece sizin için 3 doz özel getirildi dedi ve aşımızı şükürler olsun ki olabildik. Şimdi size soruyorum kuduz aşısı için millet vekillerini mi ya da siyasi parti başkanlarını mı arayacağız. Yardımcı olmalarını isteyeceğiz. Aşı bulamadık yorum yaptık mağduriyetimizi dile getirdik diye azar mı işiteceğiz. Hayatımız risk altında bu nasıl bir sağlık sektörü. İnsan hayatı bu kadar ucuz mu? Yine de aşının gelmesinde vesile olan tedarik edilmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunarım. (Yusuf Girgin)


Poyraz 09.01.2023 14:16
Tmm gardaşım aşın temin edilmiş geçmiş olsun tmm hastanelerde aşı bulunmayabilir yada bulundu halloldu ama sağlık sektörünün bukadar üstüne gidilmez siz bu kadar sağlık sektörünün üzerine gideceğinize belediyenin üzerine neden gitmiyorsunuzki o köpekleri toplamıyorlar doğru belediyede çalışıyorsunuz şikayetçi olsanız atılırsınız saldırgan köpekler barınaklara alınması lazım bu çok önemli ilaç yada aşı bulunur ama can bulunmaz ..saygılar...


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


ÇİNE gündem

Yazılım EMA