ÇİPAŞ'TA EN DÜŞÜK MAAŞ 25 BİN LİRA OLDU
Eklenme : 06.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİPAŞ'TA EN DÜŞÜK MAAŞ 25 BİN LİRA OLDU

ÇİPAŞ A.Ş. ile DİSK Genel-İş sendikası arasında yapılan toplu iş sözleşmesi görüşmelerinden zam kararı çıktı. ÇİPAŞ çalışanlarının en düşük maaşı 25 bin lira oldu.



Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın talimatı doğrultusunda Çine ÇİPAŞ A.Ş. bünyesinde çalışan personelin en düşük maaşı 25 bin lira olarak belirlendi. Çine ÇİPAŞ A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Özden Okumuş ile DİSK Genel-İş sendika temsilcileri arasında sözleşme imzalandı.


Başkan Okumuş, “Asgari ücretin 17 bin 2 lira olduğu ülkemizde Çine Belediyesi bünyesindeki ÇİPAŞ A.Ş. personelinin yaşam kalitesini artırmak amacı ile Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Kıvrak’ın talimatıyla çalışanlarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz. Tüm personelimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.


Konuyla ilgili Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, sözleşmenin hayırlı olmasını diledi. Kıvrak, “İmkânlarımız dâhilinde iyi bir zam verdiğimizi düşünüyorum. Sizler mutlu olursanız iyi ve güzel işler yaparsınız. Görevimiz halkın yaşam kalitesini artırmak. Bunu birlikte hep birlikte başaracağız. Ben, emekten yana anlayışı olan biriyim. Bu sözleşmenin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.


Haber Resimleri




Yazılım EMA