ÇİPAŞ'IN YENİ BAŞKANI VETERİNER HEKİMİ MUSTAFA DEMİR
Eklenme : 17.07.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİPAŞ'IN YENİ BAŞKANI VETERİNER HEKİMİ MUSTAFA DEMİR

Çine Topçam Madran Su Dolum Tesisi’nin (ÇİPAŞ) yeni Başkanı Veteriner Hekimi CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Demir oldu.



Veteriner Hekimi CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Mustafa Demir Çine Topçam Madran Su Dolum Tesisi (ÇİPAŞ) Genel Kurulu’nda alınan ve Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak’ın oluru ile başkanlık görevine getirildi. ÇİPAŞ Yönetim Kurulu Üyeleri ise CHP Çine Belediye Meclis Üyesi Semra Eroğlu ve Muammer Direk oldu.

DEMİR: ONUR VE GURUR VERİCİ

ÇİPAŞ’ın ilçenin değerli markası olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Demir, “Çinemizin markası Çine Topçam Suyu’nun kalitesini korumak ve kaynaklarını çoğaltmak adına hep birlikte gayret edecek bu değerimizin korunması ve büyümesine katkı sağlamak birincil amacımız olacak. Çine Belediye Başkanımız Mehmet Kıvrak’ın bize vermiş olduğu bu yetki ile ilçe halkımızın menfaatlerini gözetmek onur ve gurur verici” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Osman CANDAN 18.07.2024 08:39
Hayırlı olsun güzel kardeşim.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine ÇİPAŞ

Yazılım EMA