ÇİNE FEN LİSESİ İSTİYOR
Eklenme : 26.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE FEN LİSESİ İSTİYOR

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan LGS sınavında başarılı 20 öğrencinin Fen Liseleri’ne yerleştirilmeye hak kazandığını ifade ederek başarılı öğrencileri tebrik ederken ilçeye Fen Lisesi kazandırılmasını istedi.

LGS yerleştirme sınavında 20 öğrencinin Fen Liseleri’ne yerleştirilmeye hak kazandığını açıklayan Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuz, ilçede başarının her geçen gün artığını belirterek öğrencileri tebrik etti. Çine’de 20 öğrenci Fen Liselerine, 4 öğrenci Sosyal Bilimler Liselerine, 18 öğrenci Proje Anadolu İmam Hatip Liselerine, 63 öğrenci Proje Anadolu Liselerine, 2 öğrenci de Mesleki Teknik Anadolu Liselerine yerleşme hakkı kazandı.

Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, sınava giren öğrencilerin büyük bir bölümünün proje okullarına yerleştiğini söyleyerek, “Her geçen gün ilçemiz eğitimindeki başarısının artırarak devam ettiğini görüyoruz. Çine’de bir Fen Lisesi olursa bu başarılı öğrencilerimiz dışarıya gitmek zorunda kalmayacak ve ortaöğretimlerine de burada devam ettirerek ilçemizin eğitimdeki başarısını daha da artıracak. Başarılı öğrencilerimizi tebrik edip onları yetiştiren öğretmenlere ve velilerimize de teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.




Proje 28.07.2023 18:21
Güzel haber oluşturulmuş, tabi birde projeci ilçe müdürü lazım Çine ye. Proje okullarına giren başarı çıkan başarı aynı mı. İlçede bir tane proje lisesi var başarı durumlarını da yazsa iyi olacaktı haberde.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA