ÇİNE'YE 'CEP' MÜJDESİ
Eklenme : 16.02.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'YE 'CEP' MÜJDESİ

Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert’in girişimleri doğrultusunda yetkililer harekete geçti. Çine Adnan Menderes Bulvarı’nda trafiği tehlikeye sokan ve eksikliği hissedilen yolcu ve öğrenci indirme ve bindirme cebinin yapılacağı duyuruldu.

 



Çine Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Sert yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeleri kullandı; İlçemizde bulvar üzerinde sıkıntı teşkil eden yolcu ve öğrenci indirme bindirme cebi yapılması için yapmış olduğumuz girişimlerimiz netice vermiştir. Bilindiği üzere ilçemiz Aydın Muğla Karayolu üzerinde yoğun trafiğin yaşandığı konumdadır. İlçemizde Hamitabat Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde gidiş dönüş yol boyunca araçlar park etmesinden kaynaklı yolcu taşıma faaliyetinde bulunan M plakalı minibüslerimiz ve servis taşımacılığı yapan P plakalı araçlarımız yolcu ve öğrenci-personel indirme bindirme yaptıkları sırada bulvar üzerinde herhangi bir cep olmamasından kaynaklı büyük sıkıntılar yaşamaktadırlar. Sadece esnafımızın değil Oda’mız başkanlığına şikayetlerini dile getiren vatandaşlarımızda bu durumdan oldukça mustariptir. Çünkü Ticari araçlarımız yolcu veya öğrenci-personel indirme ve bindirme için diğer araçların bulvar üzerine park etmesinden kaynaklı 2 şeritli yolun sağdaki şeridini komple kapatarak durmak zorunda kalıyor ve arkadan gelen araçların haklı olarak tepkisine maruz kalmaktadırlar. Bununla birlikte ufak çaplı kazalar meydana gelmekte, büyük kazalara ise bu duruma adeta davetiye çıkarmaktadır.  Bundan dolayıdır ki Başkanlığımızca cep düzenlenmesinin yapılması için Aydın Büyükşehir Ulaşım Daire Başkanlığının yetkili birimlerine müracaatımızı yaptık. Bu müracaatımız neticesinde yolun sorumlusu konumunda olan Karayolları 2’nci Bölge Müdürlüğü ile gerekli yazışmaların yapılmasından sonra sorumlu olan kurumlardan gerekli uygunluk alınmıştır. Odamızın yazısı ve raporu doğrultusunda (Cep uzunluğu en az 30 Metre, cep derinliği ise en az 2.5 metre) düzenlemesi Aydın Büyükşehir’ Belediyesi’nin yetkili birimlerince en kısa zamanda yapılacaktır. İlçemize ve Esnafımıza hayırlı olmasını dilerim.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine trafik

Yazılım EMA