ÇİNE'YE MİLYARLIK YATIRIM
Eklenme : 14.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'YE MİLYARLIK YATIRIM

Çine’nin Kargı Mahallesinde yapımı devam eden baraj suyu sulama şantiyesini ziyaret eden AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, proje ile ilçeye 1 milyarın üzerinde bir yatırım sağlayacağını ifade etti.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mithat Burhan Kandemir, Devlet Su İşleri Bölge Müdürü Serkan Baştürk ile birlikte Kargı Mahallesi’nde yapımı devam eden baraj suyu sulama projesi şantiyesini ziyaret etti. Proje hakkında bilgiler edinen AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, “Çine tarımına büyük bir katkı sağlayan proje 1 milyarın üzerinde bir bütçeye mal olacak. Çine, tarıma yapılan yatırımlarla daha güzel yerlere gelecek ve sulama sistemindeki önemli eksikleri giderecektir ve bu şekildeki projelerin çiftçilerimizin sorunları üzerine yapılmıştır” diye konuştu.

BAŞKAN KANDEMİR TEŞEKKÜR ETTİ

Çine’nin kalkınması için yapılan yatırımla ilgili teşekkür eden İlçe Başkanı Kandemir, “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Tarım ve Orman Bakanımız İbrahim Yumaklı, Aydın Milletvekillerimiz KİT Komisyon Başkanı Mustafa Savaş, Seda Sarıbaş ve Ömer Özmen’e desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA