ÇİNE’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ İZMİRLİLERE TANITTILAR
Eklenme : 06.12.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN YÖRESEL ÜRÜNLERİNİ İZMİRLİLERE TANITTILAR

Çine’de faaliyet gösteren Çetin Aperatif İzmir’de gerçekleştirilen festivalde ilçenin yöresel ürünlerini İzmirlilere tanıttı.

Çine’de faaliyet gösteren Çetin Aperatif İzmir Seferhisar Mandalina Festivali’nde Çine’nin yöresel ürünlerini İzmirliler ile buluşturdu. İzmirli vatandaşlar Çine’nin yöresel ürünlerine yoğun ilgi gösterdi. Çetin Aperatif İşletme Sahibi Leyla Çetin, “Çine Belediyesi’nin desteği ile katılmış olduğumuz İzmir Seferhisar Mandalina Festivali’nde ilçemizin yöresel ürünleri; tepsi böreği, gözleme, bazlama, şam tatlısı, ev baklavası, yaprak sarmayı İzmirli vatandaşlarımızın beğenisine sunduk. İzmirli vatandaşlar ürünlerimizi çok beğendi. Çetin Aperatif olarak ilçemizin ürünlerini bu gibi organizasyonlara katılarak tanıtmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri










Levent Karacaoğlu 08.12.2021 21:23
Gayretiniz, Çine adına katılımınız için teşekkür ederim. Ancak Çine ürünlerini İzmirlileri ve diğer Ege illerinde yaşayan insanları tanıtmak amacıyla Çine'de düzenlenecek bir etkinlikte, festivalde tanıtma fırsatı bulsanız, yaratsanız. Katıldığınız Seferihisar Mandalina Festivali gibi. Aslında Zeytin ve zeytinyağ festivalinde bu tür organizasyonlara da yer verilmeliydi.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


çine festival

Yazılım EMA