ÇİNE’NİN TEK KIZ FUTSAL TAKIMININ HEDEFİ AYDIN ŞAMPİYONLUĞU
Eklenme : 09.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN TEK KIZ FUTSAL TAKIMININ HEDEFİ AYDIN ŞAMPİYONLUĞU

Aydın’da okul sporları kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası’nda Çine Grubu’ndaki ilk maçını kazanan Akçaova Ortaokulu Kız Futsal Takımı Aydın şampiyonluğunu hedefliyor.



Akçaova Ortaokulu Kız Futsal Takımı, Aydın’da okul sporları kapsamında düzenlenen Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası’nda Çine Grubu’ndaki ilk maçını Karpuzlu Şehit Şenol Akar Ortaokulu’na karşı oynadı. Rakibini yenerek 4-0’lık skor ile mağlup eden Akçaova Ortaokulu Kız Futsal Takımı Beden Eğitimi Öğretmeni Altınordu Çine Futbol Okulu ve Evcilerspor Antrenörü Uygar Duyak, “Çine’nin tek kız futsal takımı olarak 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde almış olduğumuz bu galibiyet bizleri çok mutlu etti. Çine’mizi Aydın’da en iyi şekilde temsil etmeye çalışıyoruz. Hedefimiz şampiyonluk. Bu almış olduğumuz galibiyeti depremzede ve depremde hayatını kaybeden kadınlarımıza armağan ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri







Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA