ÇİNE’NİN TARIM ALETLERİ SATIŞ NOKTASI! GÖKHAN TÜRKEŞ GÜVEN VERİYOR
Eklenme : 25.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN TARIM ALETLERİ SATIŞ NOKTASI! GÖKHAN TÜRKEŞ GÜVEN VERİYOR

Çine’de bir yılı aşkın süredir hizmet veren tarım aletleri satış sorumlusu Gökhan Türkeş, “Dürüstlüğümüz ile yolumuza devam ediyor dostlarımız ile büyüyoruz” dedi.

İletişim: 0544 623 96 17 



Çine’nin Karakollar Mahallesi’nde hizmet veren tarım aletleri satış noktası işletme sahibi Gökhan Türkeş, sıfır ve ikinci el satışlarına devam ettiklerini ifade ederken “Çiftçimiz için hizmetlerimiz devam ediyor. İlçemizde çiftçimizin işini kolaylaştıracak her türlü tarım aleti mevcut. Sıfır ve ikinci el imkanlarımız ile satışlarımız devam etmekte. Bizi bu günlere getiren en önemli şey dürüstlüğümüz. Dostlarımız ile büyüyor ve itibarımızı koruyoruz. Tüm tarım aletlerimiz ile çok uygun fiyatlarla çiftçimizin yüzünü güldürmeye devam ediyoruz. Peşin fiyatına 3 aya varan vade farkı ve taksitlendirme seçeneklerimiz mevcuttur. Sadece İlçemizden değil çevre il veya ilçelerde bulunan çiftçilikle uğraşanlar dahi iş yerimize gelerek güven içerisinde tarım aletlerini satın alıyorlar. Bir kez daha tekrarlamak gerekirse bizim sattığımız tüm ürünlerin sonuna kadar arakasında olduğumuzun altını çizmek istiyorum. Bünyemizde; Özmen İş, Ünallar Kepçe, Orakçı Tarım, Baskın Tarım, Tınaz Tarım, Metkarsan Tarım, Özyücel Tarım, Akdağ Tarım, Gübre Serpme Makineleri, Mutlusan’a ait aletlerimiz bulunmaktadır. A’dan Z’ye tüm tarım aletlerimiz ile hizmetinizdeyiz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA