ÇİNE’NİN SPORCU EVLATLARI BAŞARILARI İLE GÖĞÜS KABARTTI
Eklenme : 14.07.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN SPORCU EVLATLARI BAŞARILARI İLE GÖĞÜS KABARTTI

Spor lisesi sınavlarına Feride Raşit kalkan Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni fatih Yıldırım öncülüğünde hazırlanan Feride Raşit kalkan Ortaokulu ve Çine İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri girdikleri yetenek sınavında başarılı olarak spor lisesinde okumayı hak etti.



Feride Raşit kalkan Ortaokulu öğrencisi Recep Emre Önel Türkiye’de tek futbol lisesi olma özelliğini taşıyan İstanbul/ Beykoz Türkiye Futbol Federasyonu Meral-Celal Aras Spor Lisesi’nin yanı sıra İzmir Buca Atatürk Spor lisesi ve Aydın İncirliovaspor lisesini kazanarak Çine’nin gururu oldu. Öğrencilerin aileleri ise elde edilen başarıdan dolayı mutlu oldu.

Spor lisesi yetenek sınavlarına 6 öğrenci ile hazırlandıklarını ve 6 öğrencisinde spor lisesi sınavlarında başarı elde ettiğini söyleyen Feride Raşit kalkan Ortaokulu beden eğitimi öğretmeni fatih Yıldırım, “Öğrencilerimi tebrik ediyorum. Çok çalıştılar ve başardılar” dedi.


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA