ÇİNE’NİN SEMALARI PARAŞÜTÇÜ VE PARAMOTORCULARLA RENKLENDİ
Eklenme : 01.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN SEMALARI PARAŞÜTÇÜ VE PARAMOTORCULARLA RENKLENDİ

Çine Belediyesi’nin Cumhuriyet’in 100’üncü yılında ülkenin dört bir yanından misafirleri ağırladığı etkinliklerde paraşütçü ve paramotorcular, Çine’nin semalarını renklendirdi.



Tatarmemişler Mahallesi’nde bulunan paraşüt pistinden gün boyu uçuşlar gerçekleştiren paraşütçüler renkli görüntüler oluşturdular. Evciler Mahallesi’nde bir araya gelen paramotorcular da paraşütçülerle birlikte uçarak etkinliklere renk kattı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına da katılan paramotorcular,  Yüksel Yalova Stadı’na gerçekleşen kutlama programlarına da katılarak, Çineli vatandaşlara görsel şölen sundu.

“ÇİNE YAMAÇ PARAŞÜTÇÜLERİNİN GÖZDESİ HALİNE GELECEK”

Çine Belediyesi’nin ev sahipliğinde bir araya gelen paraşütçü ve paramotorcular, kendilerine sağladıkları imkanlardan dolayı Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e teşekkür ettiler. Başkan Enver Salih Dinçer, Çine’nin semalarını renklendiren paraşüt ve paramotor tutkunlarına teşekkür ederek, Yamaç paraşütüne gönül verenler ve Tatarmemişler Mahalle Muhtarımız Mustafa Çelik’in yoğun talepleri üzerine alanımızda gerekli düzenlemeleri yaparak kullanıma sunduk. Çine’yi yamaç paraşütçülerinin gözdesi haline getireceğiz” diye konuştu.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA