ÇİNE'NİN RÖMORKLARINA ANKARA'DAN TAM NOT
Eklenme : 18.04.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN RÖMORKLARINA ANKARA'DAN TAM NOT

Çine Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Özmen İş Makina sahibi Ömer Özmen, üretmiş oldukları römorkların TSE ve TİP onay belgelerini aldığını açıkladı.

İletişim: 0543 204 12 34



Çine Sanayi Sitesi'nde faaliyet gösteren Özmen İş Makina seri römork üretimine başladı. Özmen İş Makine’ye ait römorklar Ankara’dan gelen TSE ve TİP uzmanları tarafından denetime tabi tutuldu. Römorklar ilk denetimden başarılı bir şekilde çıktı.  TSE ve TİP onay belgelerini aldıklarını açıklayan Ömer Özmen, “Römorklarımız testlerden olumlu bir şekilde geçti. Sağlamlık ve uygunluk testlerinden tam not alan römorkları üreten Özmen İş Makine İşletme Sahibi Ömer Özmen, “Ziraat Bankası ve Tarım Kredi Kooperatifi ile birlikte çalışıyoruz. Çok yakın bir zamanda üreticilerimize çok uygun bir ödeme koşulu ile römork satışlarımıza başlayacağız. Üreticimiz römorkunu şimdi alacak bir yıl sonra ödemeye başlayacak. Her yıl bir taksit olmak üzere 3 taksitli römork satacağız. Şimdiden Türk çiftçisine hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri












Mahmut Yılmaz 20.04.2024 22:37
Allah bol bereketli kazançlar versin.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA