ÇİNE'NİN KAHRAMANLARI
Eklenme : 05.06.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN KAHRAMANLARI

Çine Kahraman Spor Aydın 2. Amatör’den Aydın 1. Amatör ligine yükseldi.



Aydın 2. Amatör Liginde Çine’yi temsil eden Kahraman Spor Futbol Kulübü ligi 2. Sırada bitirerek Aydın 1. Amatör Ligine yükselme başarısı elde etti. Kulübün Genel Kaptanı Ahmet Karaman bu başarıyı, ilçenin tanınmış iş adamlarından Selim Taşkıran, Tamer Öztürk, Kemal Bozdemir, Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak, futbol camiasının tanınmış simalarından Tuncay Erçin ile birlikte takıma destek olan tüm ilçe esnafı ve Kahraman Spor taraftarlarına hediye ettiklerini aktardı.

Ahmet Karaman, “Biz bir aileyiz. Nereden başlayacağımı bilemiyorum. Güzel duyguların yaşandığı güzel bir sezon oldu. İyisi ve kötüsü ile yaşanan güzel günler geçirdik. Takımımız da başkan başta olmak üzere formamızı giyen bütün oyunculara hocama tribünlere gelerek bizlere destekleyen taraftarlarımıza destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. 2024/2025 futbol sezonunda da kahraman Spor yine şampiyonluk yolunda bir üst lige çıkmak için mücadele vereceğine canı gönülden İnanıyorum yolun açık olsun Kahraman Spor” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA