ÇİNE'NİN KAHRAMAN YAVRUKURTLARI İZCİ YEMİNİ ETTİ
Eklenme : 21.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN KAHRAMAN YAVRUKURTLARI İZCİ YEMİNİ ETTİ

Çine’de eğitim öğretim yılının başından beri hem izciliği tanımak, tanıtmak hem de çocuklarımızın fiziksel ve karakter gelişimlerine katkıda bulunmak, yaşadığı doğayı ve çevreyi korumak, keşfetmek amacıyla faaliyetlerini sürdüren Kahraman İlkokulu Yavrukurt Ünitesi, ilkbaharın gelişi ile beraber geçtiğimiz günlerde İzci Andı Töreni'ni tamamladı.

Bu ana kadarki süreci başarı ile tamamlayan ve izcilik hayatlarında önemli bir yeri olan bu törende hem izci liderleri karşısında hem de sevdiklerinin huzurunda izci yeminlerini eden yavrukurtların aday izcilikleri kalkmış oldu. Ardından yavrukurtlar küçük elleri ile incir, badem, ceviz, defne, erik ve çam ağacı fidanlarını toprak ile buluşturdu.

Aylardır süren izcilik çalışmalarını yavrukurtlar ile büyük bir heves ile sürdürdüklerini ifade eden izci lideri Halil İbrahim Gülsever, daha yolun çok başında olduklarını, "Yavrukurtlar çok çalışır." izci parolasında olduğu gibi çalışmalarını sürdüreceklerini, desteğini esirgemeyen, yanlarında olan herkese teşekkür ettiğini söyledi.

Daha önce geçtiğimiz Ocak ayında da güzel bir katılımla ve gösteri ile okullarındaki izci ünitesini ve yapmış oldukları izcilik faaliyetlerini tanıtıp ilçemizde dikkat çektiklerini bildiren Halil İbrahim Lider, yavrukurtların etmiş oldukları izci yemininin vatana, millete hayırlı olmasını temenni ederek duygu ve düşüncelerini bildirdi.




Haber Resimleri





























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA