ÇİNE’NİN İLK MEDİKALCİSİ HİZMETİLERİNE DEVAM EDİYOR! ÇİNE’DE EKSİKLİĞİ HİSSEDİLEN RAPORLAR NE?
Eklenme : 13.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN İLK MEDİKALCİSİ HİZMETİLERİNE DEVAM EDİYOR! ÇİNE’DE EKSİKLİĞİ HİSSEDİLEN RAPORLAR NE?

Çine’de 2008 yılından bu yana hizmet veren ilçenin ilk medikal hizmetini sağlayan İrde Acil Medikal İşletme Sahibi Halil Samurkaş sağlıkta kaliteden ödün vermeden hizmetlerine devam ettiklerini ifade ederken Çine’de sağlık sektöründe eksikliği hissedilen solunum hastalarına kolaylık sağlayacak olan raporlara değinerek bu anlamda yetkilileri göreve davet etti.

İletişim: 0549 711 82 83



Çine’nin ilk medikali olma ayrıcalığına sahip İrde Acil Medikal’in İşletme Sahibi Halil Samurkaş ilçe halkına aralıksız hizmet vermeye devam ettiklerini belirterek medikal ürünlerinde kalitenin sağlık açısından büyük önem taşıdığına vurgu yaptı. Yaklaşık 15 yıldır ilçede hizmet veren Halil Samurkaş vatandaşların sağlığı için A’dan Z’ye tüm medikal ürünlerini işletmelerinde bulundurduklarını belirtti.

Halil Samurkaş, “Esnaf olarak çok zor günler geçirdik. Bu hizmeti Çinelilere sunabilmek için büyük mücadele verdik. Şu an istediğimiz seviyeye gelmiş bulunmaktayız. A’dan Z’ye aklınıza gelebilecek tüm medikal ürünlerine işletmemizde ulaşılabilmektedir. Ayrıca internetlerde satışa çıkarılan ucuz ve kaliteden yoksun ürünleri tercih etmemeleri konusunda buradan vatandaşlarımızı uyarıyoruz. Çünkü sağlıkta kaliteden kaçınmamak gerekir. Her işin başı sağlık. Biz işletmemizde kaliteli ürünler bulunduruyoruz. Ürünlerimiz markalı, UTS kayıtlı ve hepsi barkodlu. Garantili ve güvenilir ürünlerimiz ile ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın sağlığına hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

ÇİNE’DE YAZILAMAYAN RAPORLAR VATANDAŞLARA YÜK VE BÜYÜK EKSİKLİK

Çine Devlet Hastanesi’nde çok başarılı ameliyatlar gerçekleştirildiğini belirterek bu anlamda hastanede görev yapan doktorlara çok teşekkür eden Samurkaş, “Ortopedi doktorumuz çok başarılı ameliyatlar gerçekleştiriyor. Gerçekten çok başarılı. Ancak hastanemizde maalesef salonum cihazı raporları yazılamıyor. Bunun için nefes almakta güçlük çeken vatandaşlarımız rapor için Aydın’a gitmek durumunda kalıyor. Ayrıca Aydın’da bizim mesleği icra eden çalışanlarda bu işten memnun değil. Çünkü mesafe çok uzun. Eve gelip o cihazı hazırlayıp kurmakta ayrı bir meziyet. Bu anlamda hem vatandaş hem de sağlıkçı için bu zor bir süreç. Bu raporlar bizim hastanemizde çıksa gerçekten sağlık anlamında vatandaşlarımıza büyük bir kolaylık sağlanmış olacak. Sağlık yetkililerinden bu eksikliği gidermelerini rica ediyoruz” dedi.


Haber Resimleri









Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA