ÇİNE'NİN İLK KADINLAR KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI
Eklenme : 08.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN İLK KADINLAR KIRAATHANESİ HİZMETE AÇILDI

Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak ilçenin ilk kadınlar kıraathanesini tören ile hizmete açtı.



Çine Belediyesi tarafından Cumhuriyet Mahallesi’nde ilçenin ilk kadınlar kıraathanesi açıldı. Kardelen Kadınlar Kıraathanesi’nin açılışına; Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Kıvrak, Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, CHP Çine Kadın Kolları Başkanı Arzu Kocabay, CHP Çine Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Çavdar, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Metin Uyar, CHP’li Çine Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda kadın vatandaş katıldı.

Çine Belediye Başkanı ve CHP Çine İlçe Başkanı Mehmet Kıvrak, “Sevgili Çineliler açılışımıza hoş geldiniz. Bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü bu vesile ile tüm kadınlarımızın günlerini en içten dileklerim ile kutlarım. Açılışını gerçekleştiriyor olduğumuz Kardelen Kadınlar Kıraathanesini yaklaşık 6 ay önce rahmetli başkanımız Enver Salih Dinçer ile birlikte temelini atmıştık. Açılışın anlamlı olması için bu özel günü seçtik. Çine Belediyesi olarak birçok park bahçe ve sosyal alanlarımızı ilçemize kavuşturduk. Burada kadınlarımıza pozitif ayrımcılık yaparak işletme şeklini kadın kahvehanesi olarak belirledik. Önümüzdeki günlerde farklı mahallelerimizde bu gibi sosyal alan faaliyetlerimizi açacağız. İşletmemiz Çinemiz ve tüm bayanlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun. İşimiz Çine gücümüz Çine” şeklinde konuştu. Açılışta ayrıca Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak Fadime Sert ve Fatma Aydın’ın doğum gününü kutlayarak birlikte pasta kesti. Kadınların yoğun katılımı ile gerçekleştirilen açılışta Çine Belediye Başkanı Mehmet Kıvrak kadınlara karanfil dağıttı.


Haber Resimleri


























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA