ÇİNE’NİN İLK DÖVME SALONU BLACK INK TATTOO AÇILDI
Eklenme : 30.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN İLK DÖVME SALONU BLACK INK TATTOO AÇILDI

Çine’nin ilk dövme salonu hizmet vermeye başladı. Black Ink Tattoo, sağlık testlerinden geçen son teknolojik makineleri ile müşterilerini memnun ediyor.

İletişim: 0542 181 11 39



Çine’nin ilk dövme salonu Black Ink Tattoo, Eşiyok Suites adresinde hizmet vermeye başladı. 11 yıldır dövme sektöründe profesyonel olarak hizmet veren Mehmet Bey kalıcı dövmede ilk önce kullanılan malzemenin çok önemli olduğunu vurgulayarak; “Kalıcı dövme yaptırmak isteyenlerin, bu işlemin steril ve sağlıklı bir ortamda yapılması gereklidir. Aynı zamanda kullanılan malzemelerin sağlık testlerinden geçmiş olup ve tüm malzemelerin Sağlık Bakanlığı onaylı olması gerekiyor. Çünkü bu işlemde insan sağlığı ön plandadır. Ayrıca dövme modeli hakkında işlem yapılmadan önce müşteriye ön bilgi kesinlikle verilmelidir. Sonuçta bu dövme modelini ömür boyu üzerinde taşıyacak. Seçtiği model ömür boyu sıkılmadan taşıyabileceği kapasitede olması gerekiyor. Sağlıklı ve hijyenik her seans sonrası steril edilen ortamda tek kullanımlık malzemeler ile hizmetlerimiz devam etmekte. Müşterinin isteğine göre her türlü dövme tasarlayabiliyoruz” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA