ÇİNE’NİN GURURU AYDIN’IN ŞAMPİYONU OLDULAR
Eklenme : 03.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN GURURU AYDIN’IN ŞAMPİYONU OLDULAR

Aydın’da düzenlenen ve 35 takımın katıldığı okullar arası Yıldızlar Erkek Futsal Turnuvası’nda Çine’yi temsil eden Feride Raşit Kalkan Ortaokulu şampiyon oldu.

Final maçında Germencik Şehit Cafer Ortaokulu’nu 8-0’lik farklı bir skor ile mağlup ederek şampiyon olan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’nda forma giyen öğrenciler kupa ve madalyalarını Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan ve Okul Müdürü Feridun Özdemir’in elinden aldı. Şampiyon takımın Kütahya ya da Burdur’da düzenlenecek grup müsabakalarında temsil edeceği öğrenildi. Çine Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan şampiyon öğrencilere Köfteci Cevdet’te yemek ile ödüllendirdi.

Feride Raşit Kalkan Ortaokul Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım ile Antrenörü Soner Alıcıoğlu, okulun futbol ve futsal takımları kazandıkları başarıları şu an Malatya da tedavi olan Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'e armağan ederek acil şifalar dileklerinde bulunurken, “Başarıların kazanılmasında emekleri olan tüm öğretmen arkadaşlarımıza, antrenmanlarımız için halı sahalarını tahsis eden Muhsin kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Çine Halk Eğitim Müdürlüğüne, Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlu Antrenörü Erkan Şahin'e, her zaman desteklerini yanlarımızda  hissettiğimiz İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan'a, okul yönetiminde Feridun Özdemir'e, okul müdür yardımcılarımız İbrahim Olgaç ve İsmail Çoban'a takımlarımız adına çok teşekkür ederim” diye konuştu.




Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA