ÇİNE'NİN GENÇ YILDIZI KARŞIYAKA'YA TRANSFER OLDU
Eklenme : 22.09.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN GENÇ YILDIZI KARŞIYAKA'YA TRANSFER OLDU

Kariyerine, Altınordu Çine Futbol Okulu’nda başlayan ve Çine Madranspor’da yıldızı parlayan genç futbolcu Ercan Kulaç Karşıyaka Futbol Kulübüne transfer oldu.

Çine Altınordu Futbol Okulu’nda futbola ‘merhaba’ diyen Çine’nin Kahraman Mahallesi’nden Ercan Kulaç, Çine Madranspor’da göstermiş olduğu performansı ile dikkatleri üzerine çekmeye başladı. Atmış olduğu birbirinden güzel goller ile geçtiğimiz sezon takımı sırtlayan genç golcü büyük kulüplerin radarına girdi. Genç sarı zeybek, Karşıyaka Futbol Kulübüne transfer oldu.

GURUR KAYNAĞIMIZ

Çine Madranspor Basın Sözcüsü Tayfun Bozdemir, “Ercan inşallah Türk futboluna damga vuran bir yıldız olacak. Biz buna inanıyoruz” derken Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, “Ercan sahadaki azmi ve çalışkanlığı ile futbolseverleri mutlu ediyor. Türk futbolundaki santrafor eksikliğini de göz önünde bulundurduğumuzda genç yıldızımızın büyük bir efsane olacağına inanıyoruz. Kalbimiz bir, genç kardeşimizin her daim yanındayız” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA