ÇİNE’NİN GENÇ FUTBOLCULARI GÖZ DOLDURDU
Eklenme : 11.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’NİN GENÇ FUTBOLCULARI GÖZ DOLDURDU

Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan genç futbolculardan kurulan Evcilerspor U 14 Takımı ilk maçında Aydın Alyızdızspor U 14 Takımı ile berabere kaldı.

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanan karşılaşmada Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan genç futbolculardan kurulan Evcilerspor U 14 Takımı ilk maçında Aydın Alyızdızspor U 14 Takımını ağırladı. Maçın başından son düdüğe kadar sergilemiş oldukları üstün oyun ile takdir toplayan Evcilerspor U 14 Takımı son dakikada gelen gol ile 3 puanı elinden kaçırdı. Maçta çok sayıda gol pozisyonuna giren genç futbolcular 3. golü bulamaz iken maç 2-2’lik skor ile bitti.

Maçı Evcilerspor U 14 Takımı forma sponsoru Tepedeki Köfteci İşletme Sahibi Mehmet Ali Cengiz ve genç futbolcuların aileleri de tribünden izledi. Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, maç boyunca kendilerine destek veren Tepedeki Köfteci İşletme Sahibi Mehmet Ali Cengiz ve genç futbolcuların ailelerine teşekkür etti.




Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


futbol altınordu

Yazılım EMA