ÇİNE'NİN EN KALABALIK MAHALLESİNDE ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK
Eklenme : 07.05.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN EN KALABALIK MAHALLESİNDE ÇALMADIK KAPI BIRAKMAYACAK

Çine’de Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine kısa bir süre kala muhtarlar seçmen bildirim kâğıtları dağıtımı telaşını yaşıyor. İlçenin en büyük nüfusuna sahip Hamitabat Mahallesi’nde ise Muhtar Nilgün Bulut yaklaşık 2 bin 500 hanenin kapısını çalacak.



Seçmen kağıtları Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi öncesinde dağıtılmaya başladı. Çine’nin en kalabalık nüfusuna sahip Hamitabat Mahallesi’nde ise Muhtar Nilgün Bulut ve Azası Ünal Yakar 2 bin 500 hanenin kapısını çalarak seçmenlere kağıtlarını ulaştırmak için çalışmalarına başladı. “4 bin 236 seçmenimiz var. İşimiz zor ama bizler vatandaşımıza hizmet için seve seve işimizin başındayız” diyen Hamitabat Mahalle Muhtarı Nilgün Bulut, “Kapı kapı dolaşarak üzerimize düşen görevi yapmak için yollara düştük. Ünal abim de sağ olsun bana yardımcı oluyor. İlçemizin en kalabalık nüfusu bizim mahallemizde. Yükümüz ağır. İşimizi severek yapıyoruz” dedi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA