ÇİNE'NİN ÇALIŞKAN KADINLARINI TEMSİL EDİYOR
Eklenme : 24.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN ÇALIŞKAN KADINLARINI TEMSİL EDİYOR

Çine’de yaşayan Ferda Taştan göstermiş olduğu azim ve çalışkanlığı ile organizasyon işlerinde kadın birey olarak takdir topladı. Ferda Taştan, “Bir kadın olarak işimin başındayım. Ailemin rızkını çıkarırken halkımıza hizmet ediyor olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Eşim Ali Can ve ailem ile birlikte arkadaşlarımı her daim yanımda hissetmek hayatın özel bir anlamı. Bir kadın olarak bu güç ve Allah'ımın bana vermiş olduğu inanç ile ilçemizin güzel insanlarına hizmet ediyorum” şeklinde konuştu. 



Çine’nin organizasyon ve çiçekçilik sektöründe önde gelen isimleri yer arasında bulunan Ali Can Taştan’ın eşi Ferda Taştan, bir kadın olarak azmi ve çalışkanlığı ile kısa sürede ilçede takdir edilen kadınlar arasındaki yerini aldı. Ferda Taştan, “Çiçekçilik başta olmak üzere, kız isteme ve düğün merasimlerinin sonuna kadar, sünnet cemiyetlerinin baştan sonuna, siz değerli müşterilerimizin tüm güzel anılarına ortak olabilmek için ben buradayım. Bir kadın olarak tüm kadınlarımızın desteği ile çalışkanlık ve bereketi temsil edermişçesine çalışma ve uğraş gayreti içerisindeyim. En mutlu günlerinizde sizleri yalnız bırakmamak için buradayım. Eşim Ali Can ve ailem ile birlikte arkadaşlarımı her daim yanımda hissetmek hayatın özel bir anlamı. Bir kadın olarak bu güç ve Allah'ımın bana vermiş olduğu inanç ile ilçemizin güzel insanlarına hizmet ediyorum” şeklinde konuştu. (Yusuf Girgin) 


Haber Resimleri























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA