ÇİNE'NİN ALTINORDUSU SEZONU BAŞARIYLA TAMAMLADI
Eklenme : 19.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN ALTINORDUSU SEZONU BAŞARIYLA TAMAMLADI

Türkiye'nin en gözde futbolcu yetiştirme kulüpleri arasında başı çeken Altınordu Takımının Çine'deki genç yetenekleri sezonu başarıyla tamamladı.



Altınordu Çine Futbol Okulu Evcilerspor pilot takımı ile katılmış olduğu
U -12, U -14 ve U -16 liglerini başarıyla tamamladı. Sporcuların göstermiş oldukları bireysel ve takım performansları takdir toplarken genç yetenekler Çine ve Aydın'ı en iyi şekilde temsil etti. 

Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, "Sezon boyunca bizlere maddi desteğini esirgemeyen, geliş gidiş her türlü masraflarımızı karşılayan Çine Belediye Başkanımız Enver Salih Dinçer, bizlerin her zaman yanında olan ve sezon boyu giymiş olduğumuz formalara sponsor olan Artemis Yapı Market sahibi Sayın Mehmet Kaçtı ile değerli eşi İlayda Kaçtı hanimefendiye ve Tepedeki Köfteci İşletmesi Sahibi değerli dostumuz Mehmet Ali Cengiz'e, her zaman yanımızda olup bizlerden desteklerini esirgemeyen Arıcıoğlu Börekçilik Sahibi kardeşimiz Mehmet Arıcı'ya, bizleri Aydın deplasmanına turnuvalara getirip götüren Yiğit Taşımacılık Sahibi Nadir Demircan'a ve ekibindeki şoför abilerimize, gerek Çine'deki maçlarımızda gerek deplasmanda oynadığımız maçlarda gelerek destek veren tüm velilerimize, seyircilerimize çok teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

"HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUZ"
Ama en büyük teşekkürü,
sıcak soğuk, yağmur çamur demeden terlerinin son damlasına kadar sahada mücadele ederek ilçemizi ve takımımızı en iyi şekilde temsil eden sporcularımız hak ediyor" diyen Erkan Şahin, "Onların alınlarından öpüyor emeklerine sağlık diyoruz. Birde sporcularımızın başarısı için gerek antrenmanlarda gerekse maçlarda elinden gelenin en iyisini yapan Antrenörlerimiz Soner Alıcıoğlu ve Uygar Duyak hocamıza ve Kulüp Başkanımız Cevat Alıcıoğlu'na çok teşekkür ederiz.
Hepiniz iyiki varsınız. Hepinizi çok seviyoruz" dedi.

ASLAN YÜREK UNUTULMADI
Erkan Şahin elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden genç yetenek Alattin Efe Peslan'ı da unutmadı. Şahin, "Bu arada sezon başında bizlerle birlikte olan ve elim bir kaza sonucu aramızdan ayrılan aslan yüreklimiz Alattin Efe Peslan'ımızı da unutmadık. Bu sezon her maçımızı her zaman yanımızda hissederek oynadık. Onuda rahmet ve minnetle anıyoruz" dedi. 


Haber Resimleri

















Alper Önel 19.06.2022 12:17
Çok güzel bir s zon geçirdik çok mutluyuz bütün spor hocalarımıza teşekkür.Bide unutmadigimiz güzel kardesimizi hep yanımızda olarak düşündük allattinimizide unutmayacagız teşekkürler


Bekir Yılmaz 19.06.2022 18:49
Başarilarinizin devamini dilerim...Cine'den bir Cengiz Ünder, Bir Merih Demiral niye çikmasın ki?


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Spor

Yazılım EMA