ÇİNE'NİN ALTINORDU'SU AYDIN FUTBOLUNA DAMGA VURDU
Eklenme : 17.07.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN ALTINORDU'SU AYDIN FUTBOLUNA DAMGA VURDU

Altınordu Çine Futbol Okulu’nun pilot takımı Evcilerspor 2022-2023 sezonunda almış olduğu başarılar ile Aydın futboluna damga vurdu.

Altınordu Çine Futbol Okulu’nun pilot takımı Evcilerspor TFF Aydın müsabakalarında bu sezon U11 ve U12 kategorilerinde şampiyon olurken U13 ve U15 kategorilerinde 2., U16 kategorisinde ise averaj ile 4. olma başarısını elde etti.

Futboldaki başarılarının yanı sıra saha içi be dışarısında göstermiş oldukları davranış ve tutumları, sportmen yaklaşımları ile de takdir toplayan futbolcu grubunun Aydın’da özel bir taraftar grubu oluştu. Türk futbolunun geleceğine katkıda bulunmak için çalıştıklarını belirten Antrenör Erkan Şahin, “Ekip olarak Türk futbolu için canla başla çalışıyoruz. Spor sevdalısı gençlerimiz almış oldukları başarılar ile bizleri çok sevindirdi. Spor hem bir eğitim aracı olarak hem de çocuğun bedensel ve ruhsal yönden gelişmesinde katkısı önemlidirGençlerimizi geleceğe hazırlamak için buradayız. Saha içerisinde başarılı sporcularımız ayrıca titiz ve temiz tutumları ile de örnek teşkil ettiler. Profesyonel liglerden gençlerimize teklifler de gelmeye başladı. Şuan açıklayamadığımız bu gelişmeler çalışmalarımızın doğru yönde ilerlediğini gösteriyor” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri




















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA