ÇİNE'NİN 'ALTIN' ÇOCUKLARI UMUT VAAT EDİYOR
Eklenme : 12.02.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN 'ALTIN' ÇOCUKLARI UMUT VAAT EDİYOR

Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan çocuklar yeşil sahalarda ve eğitimlerinde göstermiş oldukları başarının yanı sıra topluma faydalı örnek bireyler olarak sergilemiş oldukları davranışları ile takdir topluyor. 

Altınordu Çine Futbol Okulu’nda spor eğitimi alan çocuklar Evcilerspor çatısı altında Aydın Futbol Camiası’nda göstermiş oldukları üstün başarıları ile dikkatleri üzerlerine çekmeyi başardı. 3 maçta 2 galibiyet alan minik futbolcular grubunun en az gol yiyen takımı oldu. Pilot takım Evcilerspor ile yeşil sahalarda mücadele eden Altınordu Çine Futbol Okulu öğrencileri 11 gol atarken sadece 1 gol yedi. 

Çine’de 5 yılını doldurduklarını ifade eden Altınordu Çine Futbol Okulu Sorumlusu Erkan Şahin, “Artık vermiş olduğumuz eğitimin karşılığını almaya başladık. Çocuklarımız çok iyi mücadele ediyor ve geleceğe umut oluyorlar. Şimdiden Aydın Futbol Camiası’nda takdir toplayan bir grup haline geldiler ve çocuklarımızı transfer etmek isteyen bir çok kulüp var. Düzenli eğitim ile gelmiş olduğumuz bu noktada artık başarı zamanı. U 16, U 14 ve U 12 takımlarımız ile her daim şampiyonluğa aday bir takım halindeyiz. 2010 doğumlu çocuklarımız geçen günlerde Selçuk’ta yapılan Altınordu Turnuvası’nda grubunda mağlubiyet yüzü görmedi. Sukuat ekibinden tam not aldılar” dedi. 

TEMİZLİK VE EĞİTİME ÖNEM VERİYORUZ
Gittikleri her yerde soyunma odasını eskisinden daha temiz bıraktıklarını söyleyen Erkan Şahin, “Çocuklarımızın eğitimine önem veriyoruz. Çocuklarımız o kadar temizliğe önem veriyorlar ki her gittikleri yerde soyunma odasını hep birlikte temizliyor eskisinden daha hijyenik halde bırakıyorlar. Ayrıca spor okulumuzda futbol eğitimi alan çocuklarımızın okuldaki derslerini de takip ediyoruz. Okulda başarısız olan çocuklarımıza idmana çıkmama cezası veriyoruz. 11 yaşındaki bir çocuğumuz Aydın İl Deneme Sınavı’nda il birincisi oldu. Bir diğeri satrançta il ikincisi oldu. Çoğu öğrencimizin okuldaki not ortalamaları 90’ın üzerinde” şeklinde konuştu.




Haber Resimleri

















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA