ÇİNE'NİN ALTIN ÇOCUKLARI SAHALARDA FIRTINALAR ESTİRMEYE DEVAM EDİYOR
Eklenme : 11.03.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN ALTIN ÇOCUKLARI SAHALARDA FIRTINALAR ESTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Altınordu Çine Futbol Okulunda eğitm alan genç yıldızlar İzmir'de gerçekleştirilen futbol turnuvasında boy gösterdi.



Türkiye'nin her yerinden gelen 174 Altınordu Futbol Okulu’nun katıldığı Altınordu Selçuk İsmet Orhun Bilge Tesisleri’nde gerçekleştirilen turnuva sona erdi. Altınordu Çine Futbol Okulu oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı. 

Altınordu Çine Futbol Okulu Direktörü Erkan Şahin ve Antrenörü Emre Can Aslan şu ifadeleri kullandı; "Gençlerimizin futbola olan ilgisi takdire şayen. Futbol tutkuları sayesinde sosyalleşiyor ve iyi birey olmak yolunda ilerliyorlar. Bizde topluma faydalı bireyler için ter döküyoruz. İzmir'deki bir turnuvamız daha sona erdi. Bu organizasyonu düzenleyenlere çok teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin eğlenerek geliştiklerini görmek çok güzel bir duygu. Çine'de tabiri caiz ise Futbol ordusu kurduk. Bu ordu sevgi ve saygı çerçevesinde her geçen gün daha da büyümekte. Çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve topluma sağlıklı bireyler kazandırmak için çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.


Haber Resimleri
















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Altınordu Çine

Yazılım EMA