ÇİNELİLERE MÜJDE! KIRMADAN DÖKMEDEN TIKALI BORULARI AÇMAK İÇİN KESİN ÇÖZÜM
Eklenme : 20.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİLERE MÜJDE! KIRMADAN DÖKMEDEN TIKALI BORULARI AÇMAK İÇİN KESİN ÇÖZÜM

Çine’de hizmet veren Gültekin Sıhhi Tesisat İşletme Sahibi Ömer Can Gültekin son teknoloji kanalizasyon açma makinesi ile kırmadan dökmeden tıkanıklıkları açarak vatandaşları bir dertten daha kurtarıyor.

İLETİŞİM: 0532 355 99 93 - 0539 643 09 87



Gültekin Sıhhi Tesisat İşletme Sahibi Ömer Can Gültekin bünyesine katmış olduğu tıkanıklık ve kanalizasyon açma makinesini ilçeye kazandırdı. Teknolojiden faydalanarak özellikle tuvalet tıkanıklıklarını kırmadan ve dökmeden açma işlemi gerçekleştirebildiklerini ifade eden Gültekin, “Yeni makinemiz vatandaşımızı bir dertten daha kurtarıyor. Beton kırıp dökmeden zahmetsizce ve ev halkının huzurunu bozmadan tıkanıklıkları temiz bir şekilde açma fırsatı sunan makinemiz ilçemize hayırlı olsun” dedi.

Ömer Can Gültekin; “Günlük hayatımızda çeşitli zorluklar yakamızı bırakmıyor. Özellikle atık su giderlerimizde yaşadığımız tıkanıklıklar bu zorluklardan biri olarak karşımıza çıkıyor. Lavabolarımızda, mutfak evyelerimizde ve tuvaletlerimizde meydana gelen bu tıkanıklar etrafa kötü koku yayarak ve kullanım alanımızı daraltarak büyük sorunlara yol açabiliyor. Ev hanımları tıkanıkların yaşandığı bölgelere uzun yıllardan beri kullandıkları bazı yöntemleri uygulayarak sorunu kısa yoldan halletmeye çalışıyorlar. Çoğu zaman bu yöntemler işe yarasa da maalesef derinde olan tıkanıklıklar için çözüm olamıyor. Bu yöntemlerin başında kimyasal kullanımı ve gidere kaynar su dökülmesi gibi yöntemler kullanılıyor. Bu yöntemlerle tıkanıklıklar geçici bir süre yok olsa da kısa zaman sonra daha büyük bir şekilde geri dönüyor. Yani tıkanıklık tamamıyla giderilmiyor.

KIRMADAN CİHAZLA TUVALET TIKANIKLIĞI AÇMA

Lavabo giderlerinde yaşanılan tıkanıklıklar tuvaletlerde daha büyük çapta sorunlar meydana getiriyor. Buraya atılan ya da düşen cisimler çok daha çözümsüz bir durum meydana getirmektedir. Boruların içi atıkla doldukça zehirli gaz oluşumuna neden olmaktadır. Bu durumda sifonu çektiğinizde her an kötü bir görüntüyle karşılaşmanız kaçınılmaz. Böyle bir durumda sizi basit bir pompa ve basınç uygulaması işe yaramayacaktır. Aksine giderin daha da tıkanmasına sebep olabilir. Basınçlı gider açma makinemiz sayesinde tıkanıklığı tamamen açıyoruz. Bu sayede cihazla tıkanıklık açma yöntemi sayesinde kırma dökülme yaşanmadan tesisat sorununuz halledilecektir” şeklinde konuştu.

 


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA