ÇİNE'DE USTALAR SARI BUĞDAYIN ADETA KALİTESİNİ TESCİLLEDİ
Eklenme : 23.09.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE USTALAR SARI BUĞDAYIN ADETA KALİTESİNİ TESCİLLEDİ

Çine’de faaliyet gösteren Okutan Unlu Gıda Karadeniz Taş Fırın İşletmesi’nde kullanılan sarı buğday ununun kalitesi ve sağlığa olan faydası adeta tescillendi.

Cemiyet siparişleri için; 0538 563 52 53



Çine’yi sarı buğday ekmek ile tanıştıran Okutan Unlu Gıda Karadeniz Taş Fırın İşletmesi sınavı başarıyla geçti. Buğdaya boya katıyorlar iddiasına maruz kalan işletme Tarım Bakanlığı’ndan gönderilen sağlık memurları tarafından incelendi. Sarı buğday ununun sağlıklı bir gıda olduğu bu vesile ile adeta tescillenmiş oldu. Uygunluk belgesi verilen işletmenin sahibi Emre Okutan, “Çine ilçemizi insan sağlığına faydalı kaliteli ve yüksek besin değerine sahip sarı buğday unu ile tanıştırdık. Kaygılanan vatandaşlarımızın içini rahatlatmak adına işletmemizi denetleyen sağlık memurları sayesinde sarı buğday ununun kalitesi ve değeri bir kez daha anlaşılmış oldu. Çine’de vatandaşlarımıza müşterilerimize hak ettikleri hizmeti verme hususunda gayretlerimiz devam ediyor bu anlamda kimsenin şüphesi olmasın. Her zaman olduğu gibi işimizin başında ve müşterilerimize sağlıklı besinler sunmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Sarı Buğday Ekmeğinin Yararları

  • Yüksek protein içerir.
  • Doğal tahıl deposur.
  • Vitamin ve mineral açısından zengindir.
  • İştahı kontrol eder.
  • Kolesterol ve diyabete iyi gelir.

Sonuç olarak, sarı buğday unu sağlıklı beslenme için iyi bir alternatiftir. Yüksek lif, mineral ve protein içeriği sayesinde birçok faydası olan sarı buğday ununu, günlük beslenmenize dahil ederek sağlığınızı koruyabilirsiniz. (Yusuf Girgin)

 


Haber Resimleri











Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA