ÇİNELİ ÜLKÜCÜLER'DEN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI
Eklenme : 23.09.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ ÜLKÜCÜLER'DEN ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI

Çine Ülkü Ocakları tarafından şehitler için lokma hayrı gerçekleştirildi. Kent Meydanı’nda yapılan hayra siyasiler ve oda başkanları da katılım sağladı.



Çine Ülkü Ocakları Kent Meydanı’nda şehitler için lokma hayrı yaptı. Hayra; AK Parti Aydın Milletvekili ve TBMM KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir ve Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Çine Ülkü Ocakları Başkanı Kazım Oluç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Karakuş, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Kefalet Kredi Kooperatifi Başkan Celal Özden, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Çine Ülkü Ocakları Başkanı Ali Erdem, “Vatanımızın ve milletimizin bekası için şehadet şerbetini içen tüm kahramanlarımız için lokma hayrı yaptık. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize acil şifalar ve acılı ailelerine de sabrı cemil diliyoruz. Katılımda ve dualarda bulunan herkese şükranlarımızı sunuyorum” dedi.


Haber Resimleri















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA