ÇİNELİ SPORCULAR GÖĞÜS KABARTTI
Eklenme : 03.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ SPORCULAR GÖĞÜS KABARTTI

Çine’de yaşayan ve spora gönül veren Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak ve Sema Ak Yıldız Bodrum Yarı Maratonu’nda almış oldukları başarılar ile takdir topladı.



Çine Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Günay Ocak Bodrum Maratonu’nda 45-49 Yaş Arası kategorisinde koşarken yarışmayı 2. olarak tamamlama başarısını elde etti. Sema Ak Yıldız ise 45-49 Yaş Arası Kategorisinde yarışmayı 3. olarak tamamlama başarısını elde etti. Neredeyse her gün koşan ve sağlığını koşmasına borçlu olduğunu belirten Müdür Günay Ocak, bugüne kadar katıldığı yarışmalarda birincilikler ve bir çok başarıya imza attı.

KADINLARI YÜRÜMEYE DAVET ETTİ

2014 yılından bu yana yürüyen ve bir yıldır koştuğunu ifade eden Sema Ak Yıldız, “2014 yılında eşimin tavsiyesi ile sağlık için yürümeye karar verdim.2014’den 2021 temmuz ayına kadar düzenli olarak her gün Yüksel Yalova stadında 1 buçuk 2 saat yürüdüm.2021 temmuz ayında koşu yapmaya başladım. İlk defa 2021 bodrum yarı maratonunda 10k koştum. Bu seneki maratona katılmaya 1 ay önce karar verdim. Kadınlar 5k 45,49 yaş kategorisinde 3.oldum. Gençler ve özellikle kadınların sağlık için yürümelerini ve böyle sportif etkinliklere katılmalarını tavsiye ederim” dedi.


Haber Resimleri












Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine spor

Yazılım EMA