ÇİNELİ SAVAŞ’IN YÜZÜ VEKİL MUSTAFA SAVAŞ İLE GÜLDÜ
Eklenme : 27.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ SAVAŞ’IN YÜZÜ VEKİL MUSTAFA SAVAŞ İLE GÜLDÜ

Çine’de yaşayan yürüme engelli Savaş Öztürk, TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın hediyesi akülü sandalye ile özgürlüğüne kavuştu.



Çine’de yaşayan spastik yürüme engelli ve böbrek hastası Savaş Öztürk, tekerlekli sandalyesinin eskimesi ve bozulması nedeniyle bir süredir dışarıya hasret kalmıştı. Gazetemizde çıkan ilgili haberin ardından bir çok hayırsever Savaş Öztürk’e yardımcı olmak isterken Öztürk’ün yüzü TBMM KİT Komisyon Başkanı ve AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş ile güldü. Vekil Savaş tarafından Öztürk’e akülü tekerlekli sandalye hediye edildi. Savaş Öztürk’ü özgürlüğüne kavuşturan hediye AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar ve AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı tarafından takdim edildi.

 

TEŞEKKÜR EDEREK MİNNET DUYGULARINI İFADE ETTİ

Savaş Öztürk, artık akülü tekerlekli sandalyesi ile birlikte dışarıya özgürce çıkabileceğini ifade ederek, “Çocuklarım yada bir başka bir kişinin yardımı olmadan dışarıya çıkamıyordum. Hayırsever vekilimiz Mustafa Savaş Bey’in hediyesi beni çok mutlu etti. Mustafa Savaş vekilimiz başta olmak üzere beni mutlu eden yardımıma koşan herkese çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız” dedi.


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA