ÇİNELİ ÖĞRENCİLER AYDIN'I TEMSİL EDECEK
Eklenme : 31.03.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ ÖĞRENCİLER AYDIN'I TEMSİL EDECEK

Aydın İl Şampiyonu Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı, Kütahya’da düzenlenecek Türkiye Grup Şampiyonası için ilçeden uğurlandı.

Aydın’da düzenlenen Okullar Arası Futsal Turnuvası’nda (Salon Futbolu) il birincisi olan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı, 1-3 Nisan tarihleri arasında Kütahya’nın Tavşanlı İlçesinde düzenlenecek Yıldız Erkekler Futsal Kategorisi Türkiye Grup Şampiyonasında, Aydın’ı temsil etmek üzere yola çıktı.

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı oyuncuları, takım hocaları Fatih Yıldırım ve Soner Alıcıoğlu ile birlikte Çine’den uğurlandı. Oyuncuların aileleri, Okul Müdürü Feridun Özdemir’in yanı sıra Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan, takımı uğurlayarak başarı temennisinde bulundu.

Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futsal Takımı hocaları; “Takımımızı uğurlamaya gelen Çine İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan, Okul Müdürümüz Feridun Özdemir, okulumuz öğretmenleri ve değerli velilerimiz ile bizleri yalnız bırakmayıp okul takımımızla Kütahya’ya gelen dostlarımız Necati Uyan ile Ahmet Harman’a teşekkür ederiz” dedi. 




Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA