ÇİNELİ MÜZİSYEN BAHRİ KOCABAŞOĞLU’NA AİT ARALIK STÜDYO KAFE VE ORGANİZASYON AÇILDI
Eklenme : 01.01.2024
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ MÜZİSYEN BAHRİ KOCABAŞOĞLU’NA AİT ARALIK STÜDYO KAFE VE ORGANİZASYON AÇILDI

Çine’nin ünlü müzisyenlerinden Bahri Kocabaşoğlu’na ait Aralık Stüdyo Kafe ve Organizasyon gerçekleştirilen tören ile açıldı.

Adres: Çine Taksi Durağı Meydanı arkası



Çine’nin ünlü müzisyeni Bahri Kocabaşoğlu ilçedeki bir eksikliği daha giderebilmek anlamında büyük bir adım attı. Çine’nin ilk müzik stüdyosu Aralık Stüdyo Kafe ve Organizasyon hizmete açıldı. Müzik kurslarının gerçekleştirilerek gençlerin sosyal, kültür ve müzik gelişimlerine katkı sağlamak anlamında önemli rol sahibi olması beklenen Aralık’ın açılış törenine; Çine Belediye Başkan Yardımcısı Semra Eroğlu, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin, Ege Bey Recep Ege Eğlence Salonu İşletme Sahibi Burşem Ege, Lıghthouse Mentality İşletme Sahibi ünlü yaşam koçu Tunç Şengül ve çok sayıda davetli katıldı.

Bahri Kocabaşoğlu, “Çinemize kazandırdığımız müzik stüdyomuz hepimize hayırlı olsun. Bu bir eksiklikti. Bu eksiği tamamlamak istedik. Gençlere müziği sevdirmek, müzik adına birçok güzel işler ve başarılara imza atmak üzere açmış olduğumuz stüdyo ve kafemiz artık sizlerle. Stüdyomuzun yanı sıra yine gençlerimizin güzel ve keyifli vakit geçirmeleri çeşitli kahvelerin tadına bakabilmeleri içinde güzel bir mekânımız olduğunu düşünüyorum. Bizi yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

 


Haber Resimleri



























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA