ÇİNELİ MUHTARLARIN ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI
Eklenme : 23.06.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ MUHTARLARIN ROZETİNİ KILIÇDAROĞLU TAKTI

Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran ile Soğukoluk Mahalle Muhtarı Yüksel Tetik, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye oldu. Rozetlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.



Aydın’da yaşama geçirilen projeler için düzenlenen toplu açılış ve temel atma törenine katılan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu önderliğinde Şükran Güngör-Yıldız Kenter Kültür Merkezi ve Tiyatro Salonu'nda yeni üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi. Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dorumlar Mahalle Muhtarı Halil Kapıkıran ile Soğukoluk Mahalle Muhtarı Yüksel Tetik, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) üye oldu. Rozetlerini CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu taktı.

BAŞKAN ŞAHİN: AKP ÇİNE’DE KAN KAYBEDİYOR

Muhtarların partilerine üye olmaları konusunda açıklama yapan CHP Çine İlçe Örgüt Başkanı Tayfun Şahin, “CHP Aydın Toplu Üye Katılım töreninde partimize katılan Çine Muhtarlar Derneği Başkanı ve Dorumlar Mahallesi Muhtarı Halil Kapıkıran ile Soğukoluk Mahalle Muhtarı Yüksel Tetik'e parti rozetlerini Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu takmıştır. Aramıza hoş geldiniz. Hayırlı olsun. Üye kayıtlarımız her gün çoğalıyor. AKP Çine’de kan kaybediyor. AKP’den birçok üye yakın zaman içinde partimize kayıt olacak. Erime devam ediyor. AKP üyeleri bile artık ülkenin kötü yönetilmesinden şikâyetçi olmaya başladılar. Vatandaşımız karnını nasıl doyuracağını düşünmeye başladı. Geliyoruz. Milletin sesi Cumhuriyet Halk Partisi” dedi.


Haber Resimleri








Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


chp çine

Yazılım EMA