ÇİNELİ MUHTAR MAHALLESİNE HİZMET İÇİN ANKARA’DA KAPI KAPI DOLAŞTI
Eklenme : 27.10.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ MUHTAR MAHALLESİNE HİZMET İÇİN ANKARA’DA KAPI KAPI DOLAŞTI

Çine Yolboyu Mahalle Muhtarı Mustafa İğci mahallesine hizmet için Ankara’nın yolunu tuttu. Ankara’da parti ayrım etmeksizin milletvekilleri ile bir araya gelerek mahallenin eksikliklerini dile getiren Muhtar İğci, "Mahallemize bir çivi çakandan Allah razı olsun. Yeter ki bir şeyler yapalım. Bunun gururu bize yeter” dedi.



Çine Yolboyu Mahalle Muhtarı Mustafa İğci, mahallesinde yaşayan vatandaşların yaşantısını kolaylaştırmak ve daha huzurlu bir ortam için gerekli hizmetlerin giderilmesi babında Ankara’da milletvekilleri ile bir araya geldi. Ankara’da; AK Parti Aydın Milletvekili KİT Komisyonu Başkanı Mustafa Savaş, AK Parti Aydın Milletvekili Bekir Kuvvet Erim, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül’ü makamlarında ziyaret etti. Muhtar Mustafa İğci; mahallesinde yapılması gereken bozuk yollar, asfalt ve parke taşı, çocuk oyun parkı, spor aletleri, yangın söndürme tankerleri, okul, mezarlık yolu ve tadilatı, halı saha, ilave içme suyu sondajı, atık sular için büz döşenmesi, minibüs dolmuş hattı, merkez meydan düzenlemesi, kapalı düğün salonu, yem ve süt mandıra fabrikası yapımı için taleplerini iletti.

Vekillerden mahalledeki bu sorunların çözümü için söz alan Muhtar Mustafa İğci, “Siyasi parti ayırmaksızın mahallemize hizmet için geldik. Kapı kapı dolaşıp köyümüze hizmet verebilmek için tüm çabalarımızla uğraşıyoruz. İnanıyorum belediyemiz olsun büyükşehir belediyemiz olsun millet vekillerimiz olsun mahallemiz için söz verdikleri gibi gerekeni yapacaklardır. Hizmetlerimiz gelene kadar tüm kapıları aşındırmaya devam edeceğiz. Mahalleme bir çivi çakıp hizmet yapanının bin yıl kölesi olurum. Yeter ki mahallemiz için yararlı bir şeyler yapabilelim. Bunun gururu bize yeter” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri






BARIŞ GENÇ 27.10.2022 23:44
mahallemiz adına şimdiden hayırlı olsun diyelim verilen sözler tutulunca en iyi şekilde teşekkür ederiz


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA