ÇİNELİ MUHTAR BİR AYLIK MAAŞINI DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞLAYACAK
Eklenme : 07.02.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ MUHTAR BİR AYLIK MAAŞINI DEPREMZEDELER İÇİN BAĞIŞLAYACAK

Çine Çaltı Mahalle Muhtarı Enver Özmen bir aylık muhtarlık maaşını depremzedeler için Aydın Valiliği'ne bağışta bulunacağını açıklarken muhtar arkadaşlarına çağrıda bulundu. 



Çine Çaltı Mahalle Muhtarı Enver Özmen depremzedelerin acılarını yüreğinde hissettiğini ifade ederek bir aylık muhtarlık maaşını depremzedeler için Aydın Valiliği'ne bağışlayacağını açıkladı. Muhtarların devletin en küçük yapı taşı ve temsilcileri olduklarını söyleyen muhtar Enver Özmen, "Biz milletimize hizmet için seçildiğimizin farkındayız. Devletimiz ve milletimizin her daim yanında olmamız gerekiyor. Bu süreçte biz muhtarlar elimizden gelenin fazlasını yapmak için çaba sarf ediyoruz. Durumu müsayit olan tüm muhtarlarımızın bir aylık maaşlatını depremzedeler için bağışlaması için çağrıda bulunuyorum. Milletimizin başı sağolsun. Allah Türk Milletine böyle bir acı yaşatmasın." dedi. 


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA