ÇİNELİ MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ
Eklenme : 28.01.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ MİNİKLER DOYASIYA EĞLENDİ

Çine Belediyesi, 2022-2023 eğitim öğretim döneminin yarıyılını tamamlayarak karnelerini alan öğrenciler için ücretsiz müzikli çocuk oyunu etkinliği düzenledi.



Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer'in talimatları doğrultusunda sosyal ve kültürel faaliyetlerini aralıksız sürdüren Çine Belediyesi, Çineli çocukları Şirin Baba ve Kelebek Avcısı isimli çocuk oyunuyla buluşturdu. Karne alarak yarıyıl tatiline giren öğrencileri unutmayan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, miniklere unutulmaz bir gün yaşattı.

Karnelerini alan minikler, Çine Belediyesi Kültür Merkezi'nde sahnelenen oyunda; müzik, dans ve eğlenceye doydu. 11.00, 14.00 ve 15.30 saatlerinde üç seans olarak gerçekleştirilen Şirin Baba ve Kelebek Avcısı isimli müzikli çocuk oyunu, veli ve öğrencilerden de tam not aldı. Oyun sonunda karakterlerle hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştiren minikler ve aileleri Başkan Enver Salih Dinçer’e teşekkür ettiler.


Haber Resimleri





















Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA