ÇİNE'DE ATEŞ SAVAŞÇILARI MİNİKLERİ BİLGİLENDİRDİ
Eklenme : 05.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DE ATEŞ SAVAŞÇILARI MİNİKLERİ BİLGİLENDİRDİ

Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında ateş savaşçılarını misafir etti.



Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri Çine Öğretmen Fatma Öz Anaokulu’nda eğitim gören miniklere bilgiler sundu. Öğrencilere yönelik yangın ve afetlere karşı bilinçlendirme eğitimi gerçekleştirildi. Başta yangın olmak üzere yaşanabilecek afet durumlarında toplum olarak en doğru ve en hızlı bir şekilde müdahale de bulunmanın öneminde vurgu yapıldı. Bu kapsamda kontrollü bir şekilde öğrencilerin de uygulama yapmalarına fırsat tanındı. Minik öğrencilere yangın tüpü nasıl kullanılır uygulamalı olarak gösterildi. Okul müdürü Ümran Köksal İmal, çocuklara küçük yaşta afet eğitimi vermenin ve onlara tatbikat yaptırmanın öneminden bahsederek, doğal afetin kaçınılmaz olduğunu ama olabildiğince hazırlıklı olunması gerektiğini belirtti. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA