ÇİNE'NİN MİNİK İZCİLERİ KAMPTA
Eklenme : 18.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'NİN MİNİK İZCİLERİ KAMPTA

Çine Kahraman İlkokulu’nda öğrenim gören minik izciler hafta sonu kampı ile unutulmaz bir gün geçirdi. Yavrukurtlar kampta okçuluk ve telsiz kullanmasını da öğrendi.



Çine’nin Kahraman İlkokulu bünyesinde oluşturulan izci grubu öğrencileri hafta sonu kampı kurdu. Şahnalı İzci Evi’nde gerçekleştirilen etkinlikte Türk Ata Sporu okçuluk eğitimi alan öğrenciler ayrıca telsiz kullanmayı da öğrendi. Oyun parkurundaki yarışmalarda kendilerini gösterip kampın tadını çıkaran izciler, çevre ve doğa yürüyüşüne katılıp iz sürdü. Aday izciler için de İzci Yemin Töreni düzenlendi.

Kahraman İlkokulu Müdürü Seyfettin Çelik," Güzel Çinemizi temsil eden küçük izcilerimizin varlığı ve çalışmaları bizleri de çok mutlu ediyor, bizleri gelecek adına umutlandırıyor" dedi. Okul Müdür Yardımcısı Cengiz Alkan ise okul bünyesinde gerçekleştirilen sosyal faaliyetlerin devam edeceğini söyledi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri














Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA