ÇİNELİ KARATECİLER GURUR KAYNAĞI OLDU
Eklenme : 12.04.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ KARATECİLER GURUR KAYNAĞI OLDU

Çine’de eğitim alan karate sporcuları Aydın Karate Şampiyonası’ndan madalyalar ile döndü. Çine’nin gurur kaynağı gençlere başarı belgeleri takdim edildi.



18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı kapsamında Aydın Gençlik ve Spor Müdürlüğünce Aydın'da Karate Şampiyonası düzenlendi. 18 Mart Çanakkale Zaferi adına düzenlenen Aydın İl Karate Şampiyonası’nda eğitimlerini Çine Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nden alan sporcular da ter döktü. Kata ve Kumite Dalları’nda düzenlenen turnuvaya 450 sporcu katılım sağladı. Müsabakalar 10 saati aşkın bir sürede gerçekleşti. Yoğun ve kıran kırana geçen müsabakalarda Çine’yi temsil eden sporcular madalyalar ile döndü. Turnuvaya ilginin büyük olması sporcuların ailelerini ve spor severleri mutlu etti.

Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, “Başta sporcularımıza ve Antrenör Baran Yonat'a ardından tüm velilerimize teşekkür ederim. Müsabakalara katılan tüm sporcularımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum' dedi.

Turnuvada Madalya Kazanan Sporcular

Metin Efe Akbaş Kumite 1.'lik

Hazal Sarı Kata 3.'lük

Ecem Alcan kumite 2.'lik

Arda Özkan kumite 1'lik

Zeynep özüm Yavuz Kumite 3.'lük

Osman Kıvrak. Kumite 3.'lük

Salim kağan Adıyaman Kumite 3.'lük

Bekir Mehmet Akar Kumite 3.'lük

Kerem Isparta Kumite 3.'lük

Fırat İşler Kumite 3.'lük

Ela Yağmur İşler Kumite 3.'lük

Kürşat Duran Kata  3.'lük Kumite 3.'lük

Efecan Beyhan Kumite 3.'lük

Necip Gülten Kumite 3.'lük kata 2.'lik

Yağmur Önder Kumite 3.'lük (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri










Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA