ÇİNELİ KADINLAR FELEKTEN BİR GECE ÇALDI
Eklenme : 22.12.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ KADINLAR FELEKTEN BİR GECE ÇALDI

Çine’de faaliyet gösteren Ferda Event Flower tarafından gerçekleştirilen kadınlar matinesinde İsmoş ve Arif Saçlı sahne aldı, kadınlar gönüllerince eğlendi.



Çine’de hizmet veren Ferda Event Flower tarafından gerçekleştirilen kadınlar matinesine yaklaşık 700 kadın katılım sağladı. Davetli kadınlar tarafından tıklım tıklım dolan Çine Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleştirilen matinede kadınlar felekten bir gece çaldı. Kadınlar Egenin Divası olarak bilinen İsmoş ve Zenne Arif Saçlı ile unutulmaz bir gece yaşadı.

Geceyi organize eden Ferda Taştan, “Burada sizlerle olmak çok güzel. Kadınlar olarak hep birlikte vakit geçirmek bir dayanışma ve birliktelik örneği sergilemek, hep birlikte eğlenebilmek çok anlamlı. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Ayrıca yine sizlerin huzurunda beni dünyaya getiren büyüten ve bugünlere gelmemde her zaman sırtımı dağ gibi yasladığım anneme, ablam gibi gördüğüm Salon Trend İşletme Sahibi Leyla Okumuş’a, Ness Güzellik Salonu İşletme Sahibi Nurten Kuş’a, Toklaç İnşaat İmtiyaz Sahibi Pınar Zeytinoğlu’na, annem gibi gördüğüm Feriştah ablama, beni yalnız bırakmayan tüm Çineli kadınlarımıza katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bizleri eğlendiren Egenin Düvası İsmoş, ortestra şefi sevgili Ramazan Bey ve sevgili Zenne Arif Saçlı’ya sonsuz saygı ve teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri

























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA