ÇİNELİ GENÇLER ŞEHİT ATALARINI UNUTMADI
Eklenme : 17.03.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ GENÇLER ŞEHİT ATALARINI UNUTMADI

Çineli gençler Furkan Sezer, Cafer Yetiş, Tayfun Bozdemir, Hasan Özdanacı ve Ali Rıza Baş 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü’nde şehitler için lokma hayrı gerçekleştirdi.



Çineli gençler, Cafer Yetiş, Tayfun Bozdemir, Hasan Özdanacı ve Ali Rıza Baş ve AK Parti Aydın Milletvekili Aday Adayı Furkan Sezer, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’inci yıl dönümü’nde şehitler için lokma hayrı gerçekleştirdi. Gençler tarafından gerçekleştirilen hayırda şehitler dualar ile yad edildi. Vatandaşlar hayra yoğun ilgi gösterdi.

Geçen yılda 18 Mart Çanakkale Şehitleri için hayır yapan ve her yıl bu hayrı gerçekleştirmek istediklerini ifade eden gençler, “Çanakkale Zaferimizin 108. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve tüm kahraman şehit askerlerimizi saygı ile selamlıyor, canları ve kanlarıyla bu kutlu destanı yazan aziz şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz” dedi.


Haber Resimleri




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA