ÇİNELİ GENÇ FUTBOLCU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ
Eklenme : 01.11.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ GENÇ FUTBOLCU MİLLİ TAKIMA SEÇİLDİ

Altınordu Çine Futbol Okulu’nda yaklaşık 6 yıldır eğitim gören ve pilot takımı Evciler Spor’da forma giyen Halis Altıntaş U 14 Milli Takım kadrosuna seçildi.  



Altınordu Çine Futbol Okulu’nda eğitim alan genç futbolcu Halis Altıntaş, Türk Milli Takımı’na davet edildi. Aydın’da gerçekleştirilen Ege Bölgesi seçmelerini başarıyla tamamlayarak İzmir’de yapılan seçmelerde de kendinden bahsettiren Halis Altıntaş Aydın’dan U 14 Milli Takımı’na davet edilen iki kişiden birisi oldu.

Altınordu Çine Futbol Okulu ve Evciler Spor Teknik Sorumlusu Erkan Şahin, “Halis yaklaşık 6 yıldır futbol okulumuzda bizimle, çalışmalarımızı aralıksız sürdürmekteyiz. Halis, iyi futbolun yanı sıra iyi birey iyi vatandaş sloganının tüm özelliklerini barındıran bir karaktere sahip. Halis’in milli takıma seçilmesi, ailesi, bizleri, takım arkadaşları ve tüm ilçe halkımıza gurur yaşattı. Aralıksız çalışmalarımıza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Çine halkını gururlandıran Halis Altıntaş, “Buralara kadar gelmemde sonsuz emeği bulunan Erkan hocam başta olmak üzere Soner ve Uygar hocam, beni her konuda destekleyen ailem ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi. (Yusuf Girgin)


Haber Resimleri













Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA