ÇİNELİ GENÇ FUTBOLCU MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI
Eklenme : 23.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ GENÇ FUTBOLCU MİLLİ TAKIMA ÇAĞRILDI

Altınordu Çine Futbol Okulu pilot takımı Evcilerspor U14 Takımı'nda forma giyen genç futbolcu Halis Altıntaş, U14 Milli Takımın Ege Bölge Karma Takım seçmelerine davet edilerek ilçeye bir gurur daha yaşattı. Şahin, "Genç oyuncumuza Milli Takıma giden yolda başarılar diliyoruz" dedi. 



Altınordu Çine Futbol Okulu Koordinatörü ve Evcilerspor Antrenorü Erkan Şahin ve Soner Alıcıoğlu yapmış oldukları açıklamada şunları söyledi: Çalışmalarımızı ilk günkü heyecan ve istekle yapıyor, çocuklarımızı önce iyi birey, iyi vatandas ve iyi sporcu yetistirmek icin uğrasiyoruz. Hiç bir basarı tesadüf değildir. Bu şekilde sporcularımızı hem bölge karmalarına hemde Milli takıma seçilmeleri bizleri mutlu ediyor. Sporcumuz Çinemizi en iyi sekilde temsil edecektir. Evladımızın sonuna kadar arkasındayız. Tüm Altınordu ailesi seninle evlat. (Yusuf Girgin) 


Haber Resimleri













A. KADIOĞLU 25.10.2023 21:22
Bir kadın olarak çokkk sevindim, yolu açık olsun, başarısı daim olsun, Allah a emanet olsun, kazasız spor hayatı olsun inşallah.


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


Çine spor futbol

Yazılım EMA