BRAVO EYMEN
Eklenme : 20.08.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

BRAVO EYMEN

Çinespor Kulübü futbolcusu Eymen Uyar, Asrın Felaketi olarak kayıtlara geçen depremden etkilenen çocuklar için düzenlenecek olan “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” karmasına seçildi.



Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi, Türkiye Futbol Federasyonu, Pamukkale Üniversitesi, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD), Ege Spor Derneği ve Denizli Gençlik Spor İl Müdürlüğü iş birliği ile “Birlikte Güçlüyüz Geleceğin Yıldızları Futbol Şenliği” 22-24 Ağustos tarihleri arasında Denizli’de yapılacak. Düzenlenecek olan turnuvaya asrın felaketinden etkilenen Malatya, Hatay, Gaziantep, Osmaniye, Diyarbakır, Kilis, Şanlıurfa, Adana, Kahramanmaraş ve Elazığlı çocukların oluşturduğu 11 takım ile kardeş il olarak belirlenen Denizli, Aydın, İzmir, Antalya, Uşak, Kütahya, Manisa, Afyon, Muğla, Burdur ve Ispartalı çocukların oluşturduğu 11 takım katılacak.


Haber Resimleri






Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA