ÇİNELİ ÇİFTÇİLERE UYGUN FAİZ ORANIYLA KREDİ İMKANI
Eklenme : 19.10.2021
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ ÇİFTÇİLERE UYGUN FAİZ ORANIYLA KREDİ İMKANI

Çine Ziraat Odası ile Vakıfbank arasında imzalanan protokol ile çiftçilere yönelik uygun faiz oranıyla kredi imkanı tanındı.

Vakıfbank Bölge Tarım Sorumlusu Nuri Onur Erbakan ve Vakıfbank Bölge Pazarlama Destek Yetkilisi Hüsamettin Çandır, Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok’u makamında ziyaret etti. 11 bin 900 üyesi bulunan Çine Ziraat Odası üyelerine yönelik uygun faiz oranı ile 100 bin TL’ye kadar kefilsiz kredi verilmesi yönünde protokol imzalandı.

Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok yapılan protokol ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında şunları söyledi: “Vakıfbank ile bir protokol imzaladık. Bitkisel üretimden, süt, besi hayvancılığına ve traktör gibi ekipman alımlarında çiftçilerimizin kullanımına açılan kredi hem uygun faizli kredi banka tarafından kullandırılacak. Amacımız işini geliştirmek ve büyütmek isteyen çiftçilerimizin bu kredilerden yararlanmalarını sağlamak” dedi.




Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA