ÇİNELİ AVCILAR STRES ATTI
Eklenme : 24.05.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNELİ AVCILAR STRES ATTI

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Trap Atış Müsabakası düzenledi.

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Karahayıt Mahallesi'nde gerçekleştirilen trap atış yarışması ile avcılar stres attı. Yapılan müsabakada 1. Halit Efe, 2. Zeyyad Özdemir, 3. Turgay Doğan, 4. ve 5. Sinan Battal ve Mesut Kesici oldu. Etkinlikte rahmetli avcılar adına hayır düzenlendi. Genç ve yetenekli avcılara ise teşvik amaçlı hediyeler verildi.



Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Zeyyad Özdemir, “Bizlere bu organizasyonda her türlü maddi manevi destek sağlayan yanımızda olan Hamit Demirvuran, Abdullah Önel, Hidayet Gülpınar, Uğur Dündar, Faruk Tekin, Çine Domuz Avcıları ekibi, Ali Savaş, Hüseyin Çalışkan, Hasan Sever, Mustafa Furunkoyak, Kamil Çetin, İsmail Uysal, Önder İçen, Ayhan Salmaz, Ali Dülger, Mustafa Gültin, Mehmet Özdemir, İsmail Kılıç, Bayram Birkan Altıntaş, Hüdai Akat, Halil Yavuzkan, Süleyman Figen, Halil Tanrıkulu, Yasin Aydın, Onur Gözkaya, Levent Tosun, Ergüven Özcan, Süleyman Oğuz, Alper Gider, Halit Efe, Adem Sever, Durmuş İçli, Hakan Arat, Sancar Yavaş, Mustafa Taştan, İsmail Yalçın ve isimlerini sayamadığım tüm değerli dostlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri




























Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.

Etiketler


AVCI SPOR

Yazılım EMA