ÇİNE’DEN TÜRKİYE’NİN 81 İLİNE HİZMET VERİYOR
Eklenme : 18.04.2022
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE’DEN TÜRKİYE’NİN 81 İLİNE HİZMET VERİYOR

Çine Sanayi Sitesi’nde bulunan Yıldız Oto Döşeme Türkiye’nin 81 iline hizmet veriyor.

İletişim: 0545 417 10 65 - 0544 393 59 86 

Çine Sanayi Sitesi’nde Yıldız Oto Döşeme olarak hizmet veren Ramazan Arı çıraklığını ve kalfalığını yaptığı iş yerinin patronu oldu. 7 yıldır Yıldız Oto Döşeme adıyla hizmet veren Arı’nın azmi ve çalışkanlığı takdir toplarken ünü tüm Türkiye’ye yayıldı. Çine Sanayi Sitesi’nde başlayan hizmet 81 ilden gelen işler ile taçlandı. Ramazan Arı, çalışmayı çok sevdiğini belirterek, “Allah’a şükür kendi ekmeğimizi bileğimize takmış olduğumuz altın bilezik (meslek) ile çıkartıyoruz. Bu dükkânda çıraklık, kalfalık yaptım şimdi ise usta olarak işletiyorum. 7/24 saat işten kaçmıyor müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz” dedi.

“EN GÜZEL REKLAM İŞİNİ DOĞRU YAPMAK”

Türkiye’nin 81 ilinden iş aldıklarını ifade eden Ramazan Arı, “Kılıf, oto döşeme, branda, çadır işleri yapıyoruz. Geçtiğimiz yıl Urfa’dan küçük bir iş geldi. Ardından onlarca iş aldık. Diyarbakır’a saman çadırı gönderdik. Anlaşmalı kargolarımız var. En güzel reklam işini doğru yapmak. İşimizi severek, dürüst bir şekilde yapıyoruz. Allah’a çok şükür azim ile çalışmanın karşılığını görüyoruz” dedi.




Haber Resimleri













Sedat Akbaş 18.04.2022 23:08
Hayırlı işlerin olsun Ramazan kardeşim


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA