ÇİNE'DEN BİR SUCUK MARKASI DOĞUYOR! KALİTESİ VE ÜNÜ TÜM TÜRKİYE'YE YAYILIYOR
Eklenme : 04.10.2023
Haber Tipi: Yerel Haber

ÇİNE'DEN BİR SUCUK MARKASI DOĞUYOR! KALİTESİ VE ÜNÜ TÜM TÜRKİYE'YE YAYILIYOR

Çine’de faaliyet gösteren Efem Et, kendi imalatı sucuğunu tescilledi. Efem Et Başyiğit Sucuk Markası tüm Türkiye’ye Çine’nin sucuğunu tanıtacak.

İletişim: 0554 921 49 31 

Çine’de kendi sektörlerinde fark yaratmak için sucuğa önem verdiklerini ifade eden Efem Et İşletme Sorumlusu Veli Kılışcı, özenle hazırlanan sucuklarını markalaştırdıklarını açıkladı. Kılışçı, “Ürettiğimiz sucuğun içerisinde sakatatsız safi et olan sucuk üretimi yaptık. Ürettiğimiz sucuk Çineli hemşerilerimiz tarafından çok beğenildi. Ve bu güvenle biz sucuğumuzu tüm Türkiye’ye tanıtmak için kolları sıvadık. Firma olarak kaliteli ürettiğimiz sucuğumuzu Türk Patent Kurumu’ndan onay alarak markamızı tescillettik. Sucuğumuz Türk sağlık kuruluşları tarafından tam not aldı. Hem üretim hem de internetten satış yapmak için gerekli işlemlerimiz başladı. Önümüzdeki günlerde kaliteli sucuğumuzu Türkiye’nin tüm illerini satış yapabileceğiz. Şuan hali hazırda 10 ilimizden sipariş almış durumdayız” dedi.



Ürettikleri sucuğun tanınmış markalı sucuklardan daha kaliteli olduğunun altını çizen Kılışcı, “Bugüne kadar et ve sucukta sattığımız ürünün hep arakasında nasıl durduysak bundan sonra aynı şekilde üzerine koyarak devam edeceğiz. Her zaman müşterimize verdiğimiz ürünün arkasındayız. 8 ay gibi zaman içerisinde iç piyasada 4 tondan fazla bir sucuk satışı gerçekleştirdik. Talep doğrultusunda da Türkiye’nin 10 iline kargo ile sucuk satışı yaptık. Hedefimiz Çine’de ürettiğimiz sucuğu Türkiye’ye tanıtmak ilçemizi gururla temsil etmek. Firma olarak kısa sürede uzun bir yol kat ettik. Müşterilerimizden olumlu tepkiler bizim gücümüze güç katmakta. Bizi tercih eden tüm müşterilerimize çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.


Haber Resimleri








İbrahim Varol- 05.10.2023 23:44
Hayırlı olsun kardeşim bol kazançlar dilerim


Güvenlik kodu
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde cineyurt.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.


Yazılım EMA